Translate

Alfahanne (SE) 'Alfapokalyps' Review in Norwegian

Dark Essence Records Release: 10 February 2014

Alfahanne har virkelig slått an her i gården med sin storslåtte debut 'Aplfapokalyps'
Dette har vært et av de mest spilte platene den siste måneden og det er ikke uten grunn!
Det finnes ikke mye tomrom på dette albumet som er veldig fengende og underholdene når det gjelder både musikk og tekst, som får en til å tenke på det gjennområtne samfunnet som eksisterer.
Der mange velger å se bort, ser Alfahanne en misfornøyd, ironisk og spørrende holdning tekstmessig som til tider snur seg til en slags frustrert men energisk 'fuck off' attitude som lett kan smitte av på lytteren.
All ære til vokalisten her som gjør en utrolig god og underholdende jobb i formidlingen av det hele, og at han attpåtil synger på svensk passer helt ypperlig.
De har også fått med seg Hoest, V'Gandr og Niklas Kvarforth som bidrar på en låt hver.

Musikalsk er 'Alfakapolyps' et veldig variert og bredt album som som har en genial miks av svartmetallens dystre lydbilde men samtidig punk'ens energi og holdning.
Enkelte låter heller også mye mot 80 talls rytmer, goth og new wave tendenser, det er alle disse elementene som gjør denne platen så spennende og forfriskende, samtidig så det er såpass allsidig at jeg tror dette vil falle i smak hos mange uansett hvilken sjanger de kommer fra.

Hovedsakelig er det et lett fordøyelig album, men vil du ha det beste ut av det bør det høres mange ganger, for det dukker opp mange små detaljer underveis.
Det har allerede blitt en mine favorittplater for tiden.
Etter å ha hørt gjennom denne platen sitter man igjen med en god følelse samtidig som man får lyst å spille det en gang til.
 TRACKLIST :

1. Bättre Dar
2. Ormar Af Satan
3. Såld På Mörkret
4. Dödskult
5. Rocken Dör
6. Syndarnas Flod
7. Alfa Hordes
8. Indiehora
9. Där Drömmarna Dör
10. Alla Ska Mé


Band website: www.facebook.com/alfahanneofficial 
Label website: www.darkessencerecords.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar