Translate

Lysbryter - På Godt Og Ondt
Du er signa på No Pride In Life Recs , pønka label, hva kan vi forvente og når kommer album?
  • .... SATAN...
  • No Pride familen er en foltt gjeng med gode musikere fra hele verden, hvor musikken og ønsket om å spre faenskapet mest mulig står i fokus. Albumet er forøvrig ute hele tiden, stort sett har eg produsert det etter bestilling privat, men ettersom label-kontrakt så skal det etterhvert komme en mer ”ordentlig” utgivelse. Tid og dato er dog usikkert ettersom NPIL har såpass mange jern i ilden. Foreløbig utgivelse blir Ten Tons Of Metal, som er en gigangtisk utgivelse fra NPIL som inneholder blandt annet det meste som er signa innenfor labelet pluss en del gjesteartister som er venner med NPIL familien.
Hva som fikk deg til å starte Lysbryter?
-..... 5 minutters pause.... SATAN....

Hva er dine meninger/tanker bak dette bandet?
  • ...Eh... SATAN...
  • Tanken bak Lysbryter er så mangt, så du kan egentlig velge hva du selv vil legge i det. Stort sett er det frihet, og friheten til å kunne føle hat og bruke det til sin egen positive opplevelse. Stort sett er all musikk og tekst laget i en eller annen form for hat, men eg liker å bruke absolutt alle erfaringer og opplevelser til noe konstruktivt. 
Hva går tekstene ut på? Politikk,religion,porno eller bare fantasi tekster?
  • Det må bli.... SATAN!
  • Stort sett handler tekstene om okkultisme, gårsdagens middag og hvor vond den smakte, vold, grateng, galskap, utenomjordisk besøk, min egen oppfatning av menneskers lattelige og meningsløse tilværelse. En overbefolket jord hvor vi belønner de som bidrar til mer overpopulasjon. Menneskers selvmotsigelse er et artig fenomen. Etter det, er det mye det ”klassiske” som går igjen.Skog, mørke og det faenskapet der vettu.. Også Satan, la oss aldri glemme Satan!! 
Kan du holde kjeft?
-Egentlig ikke, det er ikke lett å gjennomføre et intervju når ”reporteren” begynner å bli full...
- Men... Satan.
- Vi drikker litt mer, så fortsetter vi etterpå!

Du spiller i flere band, hobby eller seriøst?

-Livet er en hobby som ikke må taes for seriøst. Eg legger mest engasjement som vokalist i Vithr, men når eg ser responsen på Lysbryter, så er det meget fristende å få igang noe live. I utgangspunktet er Lysbryter et enmanssprosjekt hvor eg elsker mine friheter, men eg har dyktige musikere i bakhånd som mer enn gjerne stiller live om det trengs. Akkurat slik som ståo er idag, så mitt hovedfokus på VITHR og Lysbryteren får holde seg i kjelleren.

-Men eg elsker å holde på med ting, Kuldegys og meg selv har holdt på i flere år med mye forskjelligt, GHOULS og NekroCult for å nevne noe uten å si for mye, også gamle (Savnn) hvor Astoroth fra Sulphur tok over etterhvert. 
-Før Lysbryter så spilte eg keyboard i et skiensband ved navn Transcendent (Vi var blandt annet med å spille på aller første 1001 WATT festivalen i skien i sin tid)
-Etter det igjen så fikk eg min første live erfaring med Arvas (666 ! Sons Of Satanic Darkness ! 666) Full support de til gutta! Skål og Hails!


Hva er ditt syn på kvinner?

-..... Lang pause.....
- ..... SATAN.....
- Eg tror Døden er en kvinne.

-De er deilige! Overalt! Liker kvinner meget godt, men liker generelt ikke når noen mennesker kommer for langt innpå meg, er meget glad i mitt eget selskap og min egen stillhet, og liker å ha hvem enn det ska være på en viss avstand. Har funnet det at sin egen ensomhet er noe dyrbart som ikke skal taes for lett på. Sitte alene i flere dager hvor eg finner selskap i mitt eget sinn og drar på lange reiser i hvor enn eg vil. Liker å dele visse aspekter med mitt liv me de eg er glad i, men noen ting funker best alene for min del for å si det sånn. For å kvotere Øverland som passer best :

 ” Jeg sitter under et regnvått tre
og venter på noe som snart skal skje.
Forbi meg drar et gråkledt tog.
De taler et fremmed, underlig sprog.
Så er de borte i nattåken.
Jeg vet ikke, om jeg er virkelig våken.
Så kommer en mann med en krumsmidd kniv.
Han spør: Hva har du gjort med ditt liv?
Jeg vet ikke riktig, hvad jeg skal svare,
Han står og venter. Jeg tier bare.
Det er jo ingenting jeg har gjort.
Og kan ikke mannen gå bort?
Det gjør han tilslutt. Men da følger jeg efter,
så godt jeg kan, og av alle krefter.
Jeg vet ikke hvor man vil ha mig hen.
Men kanskje er han min siste venn.”
- Arnulf Øverland-

- Forøvrig har eg planer om å lage en ny Lysbryter låt med denne teksten.(Men det blir en gave til Dere som venter på noe nytt ;))
(vi drikker mer mens vi hører på Wallachia-fullmåne over fagaras)

(RaymOnd: Hæ ligger rimri her nede? Eg har jo bodd her i mange år, er det rimi her altså?? Der har de jo Borg, eg e jo vant til å drikke borg eg...)


(Gorgoroth- profentens åpenbaring)
(Vi drikker videre mens vi planlegger vår ferd til rimi for å handle mer øl, Kuldegys (gitaristen og masterminden fra Vithr har ankommet, vår kjære reporter begynner å snøvle... )


"Meg og min katt, vi var satanister i gamle dager..."
Neste spørsmål.
Eh..... Ja...


(no begynte vår kjære ”reporter” å bli god i gassen...)

Ka mener du om sånne band som kutter seg opp, og er leker emo for å få oppmerksomhet? Er det kult at kids kutter seg for de syns det er kult?


-Vi har alle våre arr, enten de er selvpåført eller ikke, psykisk og fysisk, all skade er er noe man bør ta lærdom av. Alle mine ”negative” opplevelser har eg brukt enten i tekster eller i musikk, ergo har eg gjort noe positivt utav alt eg har opplevd enten det er neg eller pos, det kommer alltid ann på hvem som ser det og hva man ”bruker” det til. Så lenge du kan utnytte for din egen rikdom så er det positivt, egoismen er sett ned på, men burde vært vært mer påskyndet. (er påskyndet et ord...?)
- Gi faen, lev livet, finn på mest mulig sprell før du ligger i graven. Og aldri angre, det hjelper ikke.
-Kids får gjøre hva de vil, når det gjelder dagens samfunn har eg den overfladiske oppfatning om at jo flere som dør, jo bedre er det for planeten vår.

(No venter vi litt..)
(mange timers opphold og litt for mange pils mellomrom)
-så, min kjære RaymOnd : Har de nogen flere spørsmål å tilføye mens vi sitter her i de sene timer?

Hva er ditt syn på den nye scenen og utvklingen av den?

-Lang pause..... Satan....

-Eg er gammeldags, har ikke kjøpt en skive siden Immortal gav ut Blizzard Beast(som er verdt å nevne ihvertfall)t, følger generelt lite med på hva som skjer. Kjører full support for venner og kjente da selvfølgelig og følger med på den siden av kanten, men utenom det så vet eg egentlig ikke hva som skjer der ute. Når eg roter gjennom cd-hyller til venner eller Apollon, da syns eg det er mer hyggelig å finne ”de gode gamle” skivene igjen, og det er de eg kjøper. Vanligvis blir det stort sett å laste ned musikk, eventuelt kjøpe fysisk format av de band som eg virkelig liker. Ah, med tanke på det ; siste eg handlet var vinyl-boksen til Watain- Opus Diaboli (verdt å legge merke til)

-Eg liker den nye scenen, antikristen propaganda blir fremstilt som stuerent av NRK (Dimmu på MGP Fantastisk å se reaksjonene på de i publikum)... Ser ikke noe feil i dette... All PR er god PR!
-Det at stat og kirke skal skilles er et steg i riktig retning!. Det er feil at skattebetalerene skal betale hver gang en kirke brenner. Kirken og dens folk brenner godt og burde holde varmen til nok. ”Når du ligger lemlestet i bunnen av en kjellertrapp, da er du din gud nærest.”
-Global Oppvarming, brenn verdens gudehus og deres slaver.

 (faen vi må finne på noe sånne saklige greier...)
(Lysbryter har jo ikke gitt ut noe greier sånn helt på ordentlig....)

Men hva faen syns du om satanisme (Prøv å svar 'litt' saklig da...)

-Jo, no ska du høre....
(Ca 5 minuters stilhet...)
-SATAN.....
-Det ligger planlagt en veldig spesiell utgivelse i regi av NPIL, hvor det blir en vinyl boks med diverse objekter medlagt som blir trykket i håndlaget og kun få eksemplarer av Lysbryter, forløbig finnes det tre ”Album” med Lysbryter; LYSBRYTER- Kjetting Og Spiker (De fire første) Lysbryter II (De to låtene eg laget etter K&S) og en EP med de to siste, (Løgn Og Bedrag og U-M)

(Innskudd fra KyldeGys, ettersom Gravarson er ”utigjengelig”- Fremtidsutsiker?

-Veldig mye, som sagt tidligere så håper eg virkelig å oppleve vår undergang, men eg ser frem til et heidundrane liv sammen VITHR, og eg har et lite hemmelig ønske om å få Lysbryter Live, eg har noen som eg veldig gjerne vil ha med meg live, for Lysbryter handler om frihet, og da vil eg at de som er med meg på scenen når det skjer, skal få lov til å gjøre akkurat hva de måtte ønske( Så Lenge De Er Under Min LOV!) Frihet Under Tvang- LysBryter 

Noen siste ord eller tanker du vil dele med de som leser dette?
-JA!
-...... Laaaaaaaang Pause.......
-SATAN! (mens han holder sitt glass opp mot mørkets skygge)
  
         " Eg Håper Eg Lever Lenge Nok Til Å Oppleve Menneskehetens Fall "

Sjekk ut musikken her : Lysbryter
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar